PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InZpa25hLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+

Що насправді додають до українського молока

Вікна-Новини

Міні-серіал Дмитра Литвиненка про якість продуктів продовжується. У Європі кореспондент з’ясував – чи безпечно і смачно там, де люди розуміють, що купують. Вони вимагають якості і не дають себе ошукати. Наступна серія про Україну та про молоко. Ви навіть не уявляєте – що до нього іноді додають — аби підняти жирність, або ж зменшити кислотність. Дивіться, а потім обирайте з розумом.