PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InZpa25hLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+

Меню

Вікна-Новини

Замість тушкованки — смажені реберця й свіжа телятина, на сніданок — йогурт, а на десерт — кавун. Так годуються зараз кілька тисяч україньких солдатів. Це міноборони запустило пілотний проект — випробовує нове меню. Як у «НАТО». Ті, хто в проекті дуже задоволені. Ті, хто на передовій — поки чекають. До них черга дійде не скоро.