PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InZpa25hLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+

Ресторан «Передок»: зона АТО

Вікна-Новини

З кухні — на фронт. Він учився в найвідомішій кулінарній школі світу, закінчив Академію Ектора Хіменеса Браво, а тепер готує свої смачні шедеври на передовій. Як приготувати пасту карбонара під бахкання артилерії, бачила й трішки допомагала Марія Малевська.