PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InZpa25hLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+

У Римі «Вікна» знайшли кондитерську найсмачнішого морозива

Вікна-Новини

Вікна 18:00

Вона – українка, а він італієць. А разом вони роблять найсмачніше морозиво в
Римі. Їхні холодні смаколики за ексклюзивними рецептами б’ють усі рекорди в
Італії. Слава вже розлетілася навіть за океаном. «Вікна» розшукали цю кондитерську.
Як з’ясувалося, пікантного смаку додають саме українські горішки.

Різнокольорове і смаковите морозиво роблять разом
подружжя італійця Рафаелло та українки Наталі. Вона в минулому вчителька
української мови з Житомирщини – містечка Брусилова. В Італію їхала як і всі
заробітчанки. Потім закінчила курси кондитерів. Познайомилася з Рафаеллом і вже
разом почали втілювати кулінарні фантазії. За кілька років їх визнали
найліпшими.

Нині в їхній кондитерській стільки
клієнтів, що черги часом сягають вулиці. У черзі охочі не лише до солодощів, а
й солодкого бізнесу. Пропонування надходять чи не з цілого світу.


Надалі мріють про кондитерську в Києві. Поки ж в Італії думають над назвою
своєї торговельної марки і невдовзі розширять свої морозивні площі в Італії.