Кожен п’ятий виробник свинину в ковбасі заміняє курятиною

Вікна-Новини

Вікна 18:00

Кожен п’ятий виробник свинину в ковбасі заміняє курятиною.
Таке заявили в одному з вітчизняних експертних центрів, фахівці якого дослідили десять марок вітчизняних ковбас. 
На «відмінно» оцінили лише дві марки. Іще чотири – дістали «добре». До решти – купа питань через невідповідність стандартам якості.
Зокрема, певна продукція містить курятину, якої не зазначено у складі. Але всі популярні українські ковбаси експерти визнали мікробіологічно-безпечними. 
ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити СТБ -
поставте 2 чесних галочки:

1.

2. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля