PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InZpa25hLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+

У Львові з’ясували причину отруєння курами-гриль

Вікна-Новини

Вікна 18:00

Саме сальмонельоз знайшли в курах-гриль, якими на днях потруїлися у Львові. В лікарнях і досі перебувають 33 людини, четверо з яких – діти. 
У супермаркеті, де люди купували птицю, працівники СЕС виявили прострочену мариновану птицю. А ще – цілу низку порушень. 
Виявляється, готовність курей працівники магазину визначали буквально на око. Обладнання, яке мало б контролювати температуру приготування, в супермаркеті не було. 
Тепер у ситуації розбирається прокуратура та СБУ. Окрім того, інспектори направили адмінпозова до суду. 
«Оштрафований був керівник цього закладу за неналежний контроль за технологією виробництва курей-гриль. А також передані матеріали в суд для прийняття рішення щодо подальшого призупинення цього відділу з виробництва і реалізації курей», – повідомив Роман Павлів, головний санітарний лікар Львівської обласної СЕС.