Дієтологи закликали українців після свят переходити на салати

Вікна-Новини

Вікна 18:00

Дієтологи закликають українців виходити з режиму свят. Викидати залишки ковбас та холодців і переходити на зелень. Бо святковий тиждень для організму – це неймовірна кількість токсинів, подавлений стан і болі в печінці.

Столичний гіпермаркет повертається до буденного режиму. Перед святами продажі зросли вп’ятеро. Бракувало тортиків та вареної ковбаси. Нині ж покупці все поїли й повертаються по добавку.

Біля тортиків та м’яса тепер людей не багато. Холонуть кури-гриль. По святах продажі інші, твердять менеджери.

Дієтолог Оксана каже – люди, здебільшого рефлекторно, перейшли до режиму виведення токсинів, бо різдвяні свята для організму – то катастрофа. Коли в людини вже схопить печінку – старого нового року чекати не треба.

«Збільшувати кількість овочів в нашому раціоні. Кількість прогулянок. Зменшувати кількість алкоголю. Ну і будем поступово повертатися до життя», – каже дієтолог Оксана Скиталінська.

Дієтолог каже, що теж на зайвий кілограм за свята погладшала. Втім не переймається, бо знає як позбутися. Клітковина. Менше солі. Більше води. Багато рухів. І гарний настрій.