Окопні смаколики: солдатська ресторація

Вікна-Новини

Шеф-повар елітних столичних ресторанів Олександр Гузій пішов служити на Схід. Але замість автомата його попросили до кастрюль та пателень. Двадцять п`ять літрів борщу, а ще двісті пиріжків щодня має готувати солдат-шеф-повар.

Він хотів боронити Батьківщину з автоматом у окопах, та коли в батальйоні дізналися, що Олександр Гузій елітний шеф-кухар, усі від комбата до рядового кинулись його переконувати куховарити на солдатській кухні.

Нині боєць вже призвичаївся до військово-польових умов. Маючи обмежений асортимент продуктів намагається балувати бійців ресторанними смаколиками.

Шеф-кухар щоразу стає до імпровізованої солдатської плити, бо вірить своїми стравами він завжди розрадить бійців у нелегку хвилину.

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити СТБ -
поставте 2 чесних галочки:

1.

2. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля