PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InZpa25hLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+

«Дорога на Схід»: кількагодинні черги і зіпсовані продукти

Вікна-Новини

П’ять-сім годин чекання під палючим сонцем в автомобільній тисняві – лише так можна проїхати через пропускний пункт на Луганщині, який розділяє звільнені території від містечок і сіл, підконтрольних терористам.

Авта місцевих жителів повні харчів, бо ж на окупованій території вони дорогі. Везуть додому все, що не псується – але не більше 50 кг на машину. Як перетинають «межу» і живуть місцеві, дізнавались журналісти «Вікон».