PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InZpa25hLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+

Сирозаміщення: новинки раціону

Вікна-Новини

У Данії 15 тон сиру, що призначалися для експорту до Росію, роздадуть безпритульним. А росіян, замість заборонених європейських сирів, планують нагодувати вітчизняними.
У Підмосков`ї відкрили ферму “Російський пармезан”.
Щоправда, для виготовлення сирів довелося закупити данські бактерії та запросити з Німеччини технолога. Німецьким прізвищем назвали і єдину козу.

Ферму із великим пафосом відкрили до річниці заборони Росією західних продуктів. А ще за рік обіцяють почастувати першим пармезаном.