PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InZpa25hLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+

Окопні смаколики: солдатська ресторація

31.03.2015

Шеф-повар елітних столичних ресторанів Олександр Гузій пішов служити на Схід. Але замість автомата його попросили до кастрюль та пателень. Двадцять п`ять літрів борщу, а ще двісті пиріжків щодня має готувати солдат-шеф-повар.

Він хотів боронити Батьківщину з автоматом у окопах, та коли в батальйоні дізналися, що Олександр Гузій елітний шеф-кухар, усі від комбата до рядового кинулись його переконувати куховарити на солдатській кухні.

Нині боєць вже призвичаївся до військово-польових умов. Маючи обмежений асортимент продуктів намагається балувати бійців ресторанними смаколиками.

Шеф-кухар щоразу стає до імпровізованої солдатської плити, бо вірить своїми стравами він завжди розрадить бійців у нелегку хвилину.

Video: Окопні смаколики: солдатська ресторація

Шеф-повар елітних столичних ресторанів Олександр Гузій пішов служити на Схід. Але замість автомата його попросили до кастрюль та пателень.